Nu är vi hemma igen, åter på fast mark.

Jag har världens bästa dag bakom mig. Ja, det är mycket av dagen kvar, det stämmer. Men av det jag upplevt hittills, så har det varit en dag i världsklass. Med hela taikonsklanen. Jag skulle kunna berätta, nu på stuberten. Men jag är så trött och ögonen är alldeles rödsprängda av all sol och dom där havsstormarna. Så, vi tar den här dagen en annan dag. Här i dagboken alltså.

Istället säger jag Grattis lillafrunsdagbok.se , du fyller 2 år idag. Det är två år sedan jag satt där ute på bron, vid gulligaste huset i världen; huset på Gotland. Jag bestämde mig för att jag ville börja dagboka igen, men på ett nytt vis. Och jag kunde nog inte ana hur fast jag skulle bli, hur roligt jag skulle tycka att det är, hur många som skulle läsa och hur det har blivit en sån del i livet. Det är nästan så att jag har två bäbisar. OM jag överdriver och du samtidigt missförstår mig rätt. Oavsett- jag älskar det. Dagbokandet, alltså.

_MG_8354

Så, vi firar dagen med en ny headerbild, tagen av proffset Cecilia Lundmark. Tack för att du iddes stå där ute bland myggen, sent en sommarkväll, förra veckan. Och tack till ER alla, rara läsare, som kikar in här hos mig.

_MG_8286

Trevlig kväll!

… nu ska jag försöka tanka upp kroppen på lite vätska och ut och rasta benen. Vatten ska hinkas och en långpromenad ska tas. Liten vill ut och rulla i kvällssolen, säger han. Gullhjärtat.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4