IMG_2584

Vi vaknar i ett ljust sommarsovrum. I en säng gjord av en gammal kökssoffa. I rummet njuter en liten familj och på byrån står en loppistokig mammas fynd.

Hej och godmorgon och glad sommarmåndag!

IMG_2571 IMG_2574

Surdegsbröd, salami och brie. Något jag iinte fick äta förra sommaren, men som jag tar igen i år. Gott värre! 

Åh.

Jag är sådär på-tå-trippande glad idag. Startade dagen med en svettig morgonrunda i skogen. Bara jag, alldeles själv. Och himlen är klarblå och det är så varmt och skönt här, redan nu. Det var det redan sju i morse. Nu har vi ätit frukost ute på lilla bron och laddar för stranden. IMG_2595_wmEn kaffekopp på trappen bara. Och bort med en liten pyjamas och fram med shortsen. Sen så!

IMG_2455

Murgrönan klättrar längs väggen av det hus jag tycker är så gulligt, att jag nästan tror det är ett sagohus.IMG_2588

IMG_2443Snutten är nytvättad och luktar sommarvind.

Det här kan med andra ord bara bli en toppendag!

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4