Det här är ju inte klokt!

IMG_4010

Det är 25 grader, redan nu (!!!) . Idag är det ingen såsa-på-dag. Det är inte steksol, istället liite mulet och perrrfekt för ett förmiddagspass ute i gräset. Men allra först; frukost ute i skuggan, tillsammans med älskade mannen som är hemma igen. Jag blev så himla glad när han kom hem igårkväll, kändes som om han varit borta i en vecka eller så. Jag och Liten klarade oss ändå bra, tycker jag. Vi hade en fin kväll hos mina svärpäron. Sen sa vi godnatt och tack för idag! och vandrade hemåt, till vårt sommarhemma. Kröp ner i sänghavet och somnade. Vi låg som en mini-sked-version. Så galet mysigt. Och när pappan kom hem fick vi pussar och kramar båda två och somnade om godare än någonsin. Vaknade för en liten stund sedan, till måndag och förstod knappt vad som hänt. Yrvaket, helt enkelt.

IMG_4013IMG_4012-e1407136511311

Nu väntar den där frukosten ute med vacker utsikt. Sen, blir det andra bullar!

Ha en fin måndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4