IMG_4420

Dagens mamma. Tillpiffad för en dag på stan och ett firande av älskad kusse! Morsan, i kjol, mango.com, och gammal blus, Vero moda. En sval kofta från Gina tricot får hänga med också. Det är nämligen några regndroppar som trillar på oss denna morgon.

God morgon!

 

Idag är det fredag. Älskade dag! Men, nu längtar jag faktiskt lite till vardagen drar igång och den där riktiga fredagsfeelingen kommer tillbaka. Nu kan vi ha fredagsfeeling varje  dag, om vi så vill. Ooooerhört lyxigt, jag vet. Men jag gillar vardagståget också. Sicken tur att jag vet att det med all säkerhet kommer till oss, inom några få veckor.

Men i alla fall.

Jag klev upp i morse, lämnade mina två sovande pojkar i sängen, och gick ut på en morgonrunda. Alldeles själv. Sixten fyller 5 månader idag. Och det här var första gången jag var ut själv på det här viset. Innan han ens vaknat för dagen liksom. Det kändes lite som om jag hade rymt. Ville vända om mest hela tiden, men kom på efter en stund att det ju faktiskt var väldigt härligt att gå och svänga på armarna, bara jag och jag. Men jag tänkte på lilla Mini-M där hemma, hela tiden.

5 månader idag.

5 månader som mamma och världens lyckligaste. Vad vore livet utan honom? Det går inte ens att tänka tanken. Han är vårt allt. Förgyller våra dagar med det vänligaste av leenden. Bjuder på bubbelskratt, bäbisprat, kramar och mys. Dagarna i ända. Han är stark som bara den och önskar nog att han skulle kunna gå, nu. Om mamma eller pappa håller honom i händerna, så står han gärna där, så länge han bara får möjlighet. Hoppar med småbenen, stoppar aaaallt i munnen, plockar (rycker allt han får tag i) blommor från morsans planteringar, kramas med kaningosedjuren. Ja, det är saker han pysslar med om dagarna.

IMG_4415

Vid frukostbordet idag. I pappsens knä. Dom är så lika, dom där två. Ligger likadant när dom sover. Lägger handen på bordet likadant. Deras munnar är precis likadana. Och det finns inga vackrare för mig, än dom där två. Särskilt tillsammans, i en och samma blick.

Han är 5 månader idag. Och dom senaste 5 månaderna, är dom bästa i våra liv. Det är både jag och M överöveröverens om.

Att ha fredag, i kjol och med en bäbis så underbar att jag får ont i kroppen. Ja, då är det bara att njuta!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4