Att vara varm i hjärtat från igår.

När det, varm i hjärtat, bara är förnamnet. Då vet man, att det var en bra dag.

IMG_5384 IMG_5381

Taggade päron!

IMG_5396

Otroligt taggad morsa, med exakt samma outfit som förra lördagen. Helt klart ett vinnande koncept!

Igår hade jag min tredje mest underbara lördag i livet. Utan någon rang, så har jag mina tre guldkorn, samlade på lördagar; vår giftaslördag, vår när Liten kom till världen-lördag. Och så igår. Hans dopdag, som firades tillsammans med heeela familjen och dom två vackraste vännerna jag vet.

Jag har inte hunnit gå igenom alla bilder från gårdagen. Men av snabbtitten att döma, så gjorde Lillsvågge ett strålande jobb! Jag har valt ut några in-the-moment-bilder, några bakom-kulissen-bilder och den sista, när Liten var i sitt esse bland paketsnören och presenter upp över öronen. Mera bilder, och ord från gårdagen, kommer senare!

IMG_5476Att ha systrar och syskonbarn som förgyller med sång och musik. En Storan som lirade kantorsspel som jag vet inte vad (grym!). Sånt där alltså… vart hittar man orden för tacksamhet och stolthet?

Och här nedan, ser du en bild på föräldrarna som tog all kraft dom hade för att klara av att sjunga för han dom älskar mest av allt på denna jorden. Jag har velat så i veckan, om jag ska sjunga eller inte. Men jag visste att jag hade ångrat mig om jag inte gjorde det, och där och då, i stunden igår, så kändes det så rätt. Och vi njöt, jag och älskade M, att få sjunga för vår son.
IMG_5455Och sonen?

IMG_5456_wm

Han lyssnade och lyssnade. I sin älskade Gudmors famn. Där är han trygg. Och så älskad.


IMG_5495

Mina två älskade. IMG_5549_wm

Prinsen hade en underbar dag igår och är nu döpt, in i den trygghet som vi värderar högt.

Och idag är det söndag. Vår sista hela vecka, har sin sista dag idag. Nu är det bara ett par dagar kvar innan vi åker norrnorrut. Men vi börjar inte packa några väskor idag, vi tar det imorn och dagen därpå, för att dra på det så länge det går. Idag tänker vi bara ha söndag och njuta av minnena från gårdagen och av dagen som är idag. Regnet fullkomligt vräker ner, sådär hejdlöst och utan uppehåll. Jag sov till elva, vilket aldrig händer om det inte är så att jag absolut behöver för att jag är så trött och urladdad efter något. Som nu. Så vi tar lugn mysdag, tillsammans. Här i vårt älskade Sommarhemma. 

Alla inblandade i gårdagen: TACK för igår. Vilken dag!!!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4