Och nästan helt utan att jag hunnit blinka.

Så är det helt plötsligt natt, igen.

IMG_5752Men dagen har ändå varit lång och det har hunnits med massor.

Allt från att rensa i högar av papper, öppna en massa post, skrivit in nya recept i receptboken, städat Litens skötväska från sommarens äventyr; Gotlandssand och sånt. Jag har också rensat ur mina garderober, en gång till. Trots att det var det sista jag gjorde innan vi åkte. Så nu åker ytterligare kassar med kläder till bättre behövande. Och sen har jag sorterat bort det mesta av sommarkläderna och bäddat om dom och slängt in dom nere i källaren. Så skönt!

IMG_5753Efter lunch fick vi nog och piffade till oss lite. Jag kände mig lite fancy i långkjol (från Indiska) och virade den mjukaste tjocktröjan jag äger (från Vero moda) runt axlarna. Sen drog vi iväg.

Mot norr och Luleå. För att uträtta en rad ärenden. Som att köpa present och gå på polarn och hamna på Lagerhaus och gå ut därifrån med en herrans massa rullar paketpapper, som jag köpte och sa till mannen att han ju jääättegärna får använda snart… eftersom det är någon, någon, som fyller år. Ja, ganska snart i alla fall. (Vissa är mer taggade än andra på att fylla år….)

När vi gick där på stan och det närmade sig middagstid, så slängde jag ur migÅh, idag är verkligen en dag jag hade kunnat tänka mig att bara gå ut och äta. 

Varpå  M svarar Japp! Då gör vi det, jag bjuder!

Tackarrr! Så vi crusade in på första bästa restaurang och hamnade på ”Friends”, bland mjukt skinande ljuslyktor, ett härligt gäng damer som satt och hade ”Vinjunta”, en massa god mat och så vi då, han med ränderna, jag och mannen. Så otroligt mysigt och vardagslyxigt.

IMG_5758_wm-1Att den där svängen på ica maxi blev tusen gånger bättre, än om vi tjurat på där inne hungriga, ja det råder det ingen tvekan på. S var helförtjust över att sitta i vagnen och ha full koll på världen. Storhandling, bilfärd hemåt, uppackning, hängning av tvätt, ett sent träningspass (första gången inomhus på hela sommaren)… Ja… nu är jag trött.

Som bara den! Kudden ropar på mig och jag tackar gladeligen ja till inbjudan.

IMG_5762_wm

Godnatt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4