God morgon!

IMG_6124

Det är måndag, första september och morgonen är krispig; luften sval, himmelen hög och solen skiner med höstigt ljus. Matlistan för veckan hänger nyskriven på kylskåpet. Det ska veckohandlas efter arbetsdagens slut. Träningspass skrivs in i almanackan. Vi, jag och mannen, pusslar och trixar, allt för livet ska bli så bra som möjligt. Och så tittar vi på varandra, med iver i ögonen och ett det här ska gå som hejsan-smile.

Vardagståget är igång. Ooh yeah!

Lilla familjen kliver in i en ny fas. Efter månader av absolut lyx och ledighet från morgon till kväll, inte den minsta nytta av en almancka, så hoppar vi nu i full fart på det där vardagståget igen. Med pusslande av livspussel. Den ena badar i jobb, den andra ”ska bara skriva ett litet examensarbete” och den tredje ska njuta av livet, spreta på tårna, precis varenda sekund. Häärliga tider! Det här är läskigt och roligt, på samma gång!

IMG_6131_wm

Måndag, var det ja. Jag började det här jobbiga, jobbiga vardagståget… med bäbismys. Bäbisen tyckte klockan ringde tidigt i morse, han sover nämligen mer än gärna till närmare nio. Lillfisen, du skämmer bort dina päron!

Men ja. Det blir en spännande höst, det här.

Vardagståget- bring it on!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4