Länge, länge, länge.

Har jag drömt om ett par alldeles egna såna där. Men liksom tyckt att dom varit lite snordyra och inte tagit mig råd. Särskilt, då jag inte riktigt funnit användningsområden nog för dom, heller. Men så idag, en helt vanlig sketen onsdag.

Mannen drog iväg genom dörren och kom sedan en stund senare, tillbaka med ett paket. Till mig.

IMG_6273

Världens finaste onsdagsmorgongåva, från han jag är så förbenat lycklig över att ha i mitt liv.IMG_6259Ett par alldeles egna Fjällrävenbrallor. Såna jag nu har tusen användningsområden för, sedan jag blev mamma. Oftast går jag klädd i träningskläder, tycker det är skönast och sen tränas det ju en hel del också. Det är sådär så att mannen tycker att det är wow!  bara jag har vanliga ”människokläder” på mig, haha! Men nu kan jag crusa runt i dom här istället, när jag leker med Liten, bara är hemma, travar på promenad i skogen eller vartsomhelst. Den perfekta mamma-brallan, enligt mig själv.


IMG_6275-e1409731801139

Fråga mig inte om vad det är för modell (Rågissar jag så tror jag att det är typ ”Vidda Pro”-nånting. Vet bara att dom är eeexakt likadana som dom som mannen har och att vi kommer se ut som Bill och Bull när vi har dom på samtidigt, men att jag verkligen inte kunde bry mig mindre. Bill och Bull, är coola, så det så!

Åh. Byx-lycka, alltså. Tack M!!!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4