Hej i fredagen!

IMG_6387 IMG_6395

Här är en extremt Litenledighetsnjutande morsa idag.

Alltså. Vilken himla håll-käften-vecka det här blev. En rivstart. Jag som, på riktigt, inte har tänkt och använt huvudet på typ en hel drös med månader, känner mig helt yr och är oerhört taggad på helg. Det blev en grej extra den här veckan, när M var tvungen att vara borta under ett par dagar och det just då, krockade med en massa annat för mig. Så kommer det inte att vara framöver. Tack och lov. Så ja, idag njuts det järnet. Ledig fredag, med älskad bäbis och man. Det var helt fantastiskt att se Litens glittriga morgonögon, hur han tittade och log mot sin pappa. Åh, pappa! Äntligen är du hemma igen! 

Kärleken mellan dom där två, det finns inget vackrare.

Pappan jobbar hemifrån, så vi har honom nära. Jag och Liten har myst, busat och sjungit våra favoritsånger. Och S har fått rejsa bland sin mors musikpryttlar; typ lekt med alla färgglada rytmägg (en höjdare!) och så har han spelat på pianot. Jag blir sådär lycklig när han sitter där i mitt knä och trycker ner tangenterna med sina små, bestämda fingertoppar. Sen har vi fredagsstädat också, så nu är det så otroooligt rent och fräscht här och morsan är överförtjust!

IMG_6382
IMG_6396

Jag måste visa en sak!

Liten fick ju en alldeles fööör lyxig och rolig och uurtjusig present av sin Gudmorsa i doppresent. Du har sneglat på den hittills. Men kolla här!

IMG_6390IMG_6393

Ja. Den är perfekt. Det tycker Liten också. Han önskar sig liiiite, lite längre ben bara. Sen kommer den där gå varm här hemma!

Det är sådär sommarvarmt ute och solen skiner så denna fredag kan knappast bli bättre! Lunchen får ätas ute, med andra ord. Fredag alltså, så förbenat skönt. En sovande bäbis, nystädat och en älskad doppresent på toppen.

Tjohoo!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4