Det är bara jag och Liten vakna.IMG_6505

Det är knäpptyst utanför lyan och lördagsmorgonlugnet går liksom att ta på. Helt underbart. Jag och S somnade i soffan igårkväll, efter att den ena ätit så mycket squashkaka att hon inte ville röra sig ur fläcken. Så vi vaknar pigga och utvilade idag.

Vad vi ska göra idag?

Ja, vi ska inte gå på barndop, i alla fall. Det är väldans mysigt med barndop, men en fjärde lördag i rad hade känts liiite, väl mycket. Vi börjar dagen med att lördagstassa. Liten i sitt nattlinne. IMG_6514Spretandes på tårna.

Vi leker, lyssnar på Ring så spelar vi och så gör vi godfrukost till den där mannen vi älskar massormest. Nu är allt framdukat, kaffebryggaren har jobbat färdigt och vi ska gå och väcka pappa M.

Vi har lördag. Och det är så skönt att det inte är klok!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4