Åh, det är den 8e idag.

Litens datum. Och idag blir han 6 månader. Ett halvår!? Maj gadd, vad tiden svischar, alltså och vad helt underbart det är att vara mamma till vår lille Miniman. Han gör mig så lycklig, varje, varje dag.

IMG_6651_wm

I morse när jag klev upp, fann jag dessa två i köket. Dom hade måndagsmorgonmys, sa dom. Och jag vet som vanligt inte riktigt var jag ska ta vägen.. hur gulliga får man lov att vara!?

Jag och S pussade pappan hejdå och sa lycka till idag på jobbet! och sedan gjorde vi oss måndagsredo. Till vår lycka insåg vi att vi visst hade bonustid över, så vi har alldeles precis nu kommit hem efter en lång morgonrunda vid vattnet. Något jag inte alls tänkt hinna med denna morgon. Så lyxigt det kändes! Nu sover S, jag äter frukost och ska strax kicka igång den här dagen på sånt där allvar, du vet.

IMG_6656_wm

Sixten 

Du är det vackraste på jorden

Sixten

Du är så vacker att mamma och pappa tappar orden

/ Mamma-ord skrivna en ammande natt, när du bara var några dagar gammal. Resten av lilla låten, ja den får du ju höra stup i kvarten.

Vi lämnar en makalöst fin helg bakom oss. Framöver kommer hela Lilla-familjen-helger att vara svåra att få ihop, ja dom dyker upp titt som tätt, men nu dröjer det ett tag. Så extra bra känns det då att ha så fina dagar i ryggsäcken, som dom vi nu haft. Och kvällen med vännerna igår var så mysig och god. Någon galning nattstädade innan hon la sig, för att liksom få kliva upp till måndag, såpadoft och rent. Det slår nästan inför-helgen-städningen, tycker jag. Så ja, idag är det en bra dag. Sannerligen.

Jag har världens vackraste bäbis i vagnen, han är min och älskade mannens. Och bäbisen, han är 6 månader idag. Wow!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4