Alla dagar kan inte vara sådär extrabraiga. Det funkar ju inte så, liksom.

Men dagen idag, den har bara varit sådär extrabra. Och dagen är inte ens slut än! Det kommer mera; en god av mannen-lagad middag och söndagshäng, bara vi tre. Vad vi pysslat med idag, förutom att rösta? .. Vi har haft helt underbara timmar på ett vackert ställe, tillsammans med gullvänner. Stinkande som grillade korvar, har M och jag precis tränat ett bonusträningspass tillsammans. När vi ändå skulle hoppa in i duschen sedan, kan man ju lika riva av ett träningspass, visst? Yes! Där ute på gräsmattan, med sovande bäbis i vagnen bredvid. Vad mysigt vi har det, klämde jag ur mig lite ansträngt till mannen, mitt i en intervall. Och ja, det är verkligen olika vad man tycker är mysigt och romantiskt; att träna tillsammans med M. Det är bland det mest romantiska jag vet.

IMG_7114 IMG_7126Att pussas vid ett vackert vattenfall. Det är inte fy skam det heller! Den HÄR frun, hon vet hur man fångar ögonblick med kameran! Så glad att du ville fota mig och mina pojkar idag!

IMG_7123

Den här söndagen ger vi alla tummar upp. Och jag känner mig som jordens lyckligaste mamma och fru.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4