Så var det måndag igen!

Jag känner mig så himla lättad över att det här vardagståget, det som liksom anföll som ett enda småläskigt moln, för cirkus tre veckors sedan nu börjar kännas riktigt bra och som att vi börjar få snurr på det hela. Som att rutinerna börjar sitta och vi är med i svängarna. Så himla, himla skönt.

Efter morgonbestyren; Tokleka, hoppa hoppgunga, klä på, äta halv frukost för morsan med väldigt matnyfiken bäbis i famnen, slänga in en tvätt, bädda. Då, var Liten i vanlig ordning huur sovsugen som helst och vi drog ut på en morgonpromenad. Den stunden, som känns som en helt galet lyxig stund för en bebbemorsa. Idag: vacker septembermorgon, bara 8 plusgrader och alldeles frisk, ren och klar luft. Sol och ett vatten som en lugn spegel.

IMG_7043_wm

En bild från gårdagen. Lilla Familjen. Min skatt.

Måndag var det, ja. Och tåget tuffar. Inga konstigheter!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4