Ja, tänk att det är fredag, igen!

IMG_7332

Det är inte klokt, vad skönt.

En vecka har gått och det har bara sagt ritch ratch och svisch och nu är vi här. Nästan, nästan framme, vid en helg jag ser så mycket fram emot. När M kom hem inatt så undrade han Men älskling, hur har du hunnit allt? 

Jag såg målet framför mig, sa jag. Att få sätta fram fina vasen med rosorna jag fått av Liten. Så när M klev innanför dörren, sken ljusen i hela lyan. Det stank alla möjliga skurmedel och det fullkomligt blänkte. Jag var faktiskt förvånad själv, hur allt hade flutit på. Alltid stuper man väl i något, som att man klantar till det och har köttfärs i hela köket, eller så. Men det var skönt, att ha hunnit med både det ena och det andra, utan några småhinder.

Jo! Så var vi ju på konsert också, jag och Liten. Och wow! Det var en sån häftig och bra konsert, alltså. Bäbisen somnade i vagnen, med hörselkåporna på. Och jag njöt så, att att stå där och lyssna och dansa. Senast jag gjorde det var i vintras, när jag var superpreggo och alldeles strax skulle föda. Det gick bra att dansa då också, men inte som igår. På väg hem, traskade jag i mörkret tillsammans med vännerna och jag kände mig så rik.

IMG_7319När vi kom hem fick Liten en smakportion gröt. Han har fått det i några dagar nu. Och ääälskar det! Pappan har tjatat ungefär sedan han föddes, om att han vill ge honom gröt. Mamman har blåvägrat, framtill nu. Han ammas fortfarande lika mycket OCH äter gröt. Det blir bra, det här. Alldeles för bra, kanske. Men alla är väääldigt nöjda och glada, som ni ser! Det lyser i ögonen på honom. Och den där ungen, alltså. Han gör mig till världens lyckligaste.

Och sedan? När allt vad mat, i Litens värld, heter, var uppäten. Då var det sovdags. Och mamman tänkte att ikväll, får han prova att premiärsova. I sin säng. IMG_7323

Och tittta! Han låg där och kramade Håkans öron och sjöng ’go-låten’, som hans mormor säger. Och så somnade han. Kanske bara en lyckträff, men ändå. Så duktig, jag blir alldeles mallig! Mamman och pappan har sovit alldeles själva i storsängen i natt. Den som jag hade hunnit renbädda så den var som värstaste hotellsängen. Päronen har sovit gott. Bäbisen likaså.

Och idag vaknar vi till fredag.

IMG_7328

Förbenat skönt.

Tjoho, fredag, hörrenini!

 

Förresten! Jag har försökt att svara på alla kommentarer här inne nu. Det har varit lite körigt den här veckan, om man säger så. Jag kom på mig häromdagen, en sen eftermiddag, med att ha gått och varit kissnödig sedan innan lunch, men liksom inte riktigt fått till det. Haha! Livet, i full fart. Älskart!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4