Vi är uppe i ottan idag!

IMG_7489_wm

Mamman som inte la sig särskilt tidigt, efter en alldeles strålande mysig lördagkväll med tjejerna (och han som fick dispans, älsklingsMinimannen, såklart). Vi åt och pratade och myste i soffan och lekte med bäbisarna och hade det hur gott som helst.IMG_7503

Pannacottan blev så god. HÄR har du recept, vettja!

Och så pappan då, som kom hem i sena natten efter att ha TV-jobbat.Och Liten, han som somnade i soffan mellan tjejerna och har sovit som en prins i natt. Vi tre, vissa med smågrusiga ögon, är vakna i ottan och förbereder oss för en söndag.

IMG_7506

Mannen donar ute, mumlar något om att det här blir nog bra, och så sågar han och slipar och har sig. En stooor paddel, bra att veva runt i en alldeles otroligt stor degbunke, ska det bli. Jo. Dagen idag, kommer bli mjölig. Jag är så vansinnigt taggad!!  På mjöl och värme och rinnande smör. Och så den där doften. Japp.

Nu kör vi söndag.

Ha en fin sådan!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4