Vi är på väg nu!

Jag och Liten hade en strålande produktiv förmiddag, morsan hann både träna ett sjuhelsickes tabatapass som var så högpulsigt och gjorde så oooont, på det där hatälskande viset, att jag var så löjligt nöjd efteråt. Hemmafix, färdigpackande och sedan gav vi oss ut på en promenad, jag och Liten. Han sov och sov och jag njöt av vädret och stunden. Och av min älskade mammas röst i luren. Sen kom mannen hem och jag gick in i skrivardimman. För att sedan packa ut oss och hoppa in i bilen.

IMG_7651

Och nu är vi på väg.

Tjohooo! Ja, vi sitter i bilen just nu faktiskt. Liten, som har en sprojlans ny bilstol, tycker bilresan går fantastiskt bra idag. Så skönt för samtliga! Bara det allra, allra viktigaste är med. Ändå är bilen proppfull. På taket viner takboxen, fylld av väskor och konstiga ljudprylar. Jag sitter här bak i bilen och surfar mammavänliga höst- vinterjackor och samtidigt håller jag mannen sällskap, Han som har en stor kartong, med typ ett mixerbord i, till höger sig.

Vi är så hiiiimla taggade på det här.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4