Det är fredag idag.

Vi vaknar, här i huset. Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att vakna till fredag i. Radion spelar partymusik, vi sörplar nybryggt kaffe och laddar för en dag i stan. Bara jag och Mamma. Så himla mysigt det ska bli. Det är minst hundra år sedan vi gjorde något liknande.

Liten följer förstås med också och han säger att han ska göra sig fredagsfin i sin favoritbralla, och så den där bodyn med brandbilar på. Polarn o. Pyret all in, bara det bästa åt den bästa!

Och mamman ser ut såhär idag.IMG_7822

Okej… nu var mannen tvungen att åka iväg, precis NU, och bilderna är på den lilla datorn som han drog iväg med och ja, jobb går före dagbok, såklart. Den enda bilden som hann laddas upp var på min baksida. Den får duga, helt enkelt! Kanske får ni framsidan någon annan gång, haha! Gammkläder. Från topp till tå. Blus från h&m, jeans från Gina tricot. Och dojjorna är från Vagabond.

Efter timmar på stan av diverse ärenden, som att gå på min älskade butik Himlen runt hörnet, tjuvkika på både det ena och andra, då fortsätter fredagen. På det allra, allra bästa viset jag kan tänka mig; i Mäjadalen med Storan och hela gänget.

Vilken himla höjdarfredag vi har framför oss!

Må så gott, ni med!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4