Hej i tisdagen!

IMG_8037

Vi hade en sån jädra klaterspektakeldag igår, från morgon till kväll, att jag än så länge trippar lite på tå idag, för att den här dagen verkar gå finfint. Ja, alltså, det gick ju finfint igår också. Det gick ju bra med Liten och alla små hinder löste ju sig, fast vi hade ju gärna sluppit den där morgonincidenten helt och resten också, för den delen. Vissa dagar klatrar det mer än andra, igår var det en sån dag. Vi avslutade dagen, trots att det var kolsvart ute och vinden ven, med en långpromenad med vagnen. Liten fick somna så för natten, väldigt lyxigt och skönt, för alla parter.

Idag har vi tisdag.

IMG_8040IMG_8039

Monstertvätten, som växt stadigt under en veckas tid, tvättas och hängs ute på strecket. Och jag har rensat ut ännu ett par storlekar i bäbisens garderob. Det är inte kloookt vad han växer, den där lille polarn med blå bulan i pannan!

IMG_8042IMG_8050

På förmiddagen var vi ute i skogen en låång stund. En pw och ett stopp på mitten för ett styrkepass i utegymmet. Det är så himla mysigt och skönt att träna där. Man tänker liksom inte på att det är jobbigt, på samma sätt som om man står hemma i hallen…

IMG_8058Tunga axelpressar, en hatälskad övning.

Och så är det så förbenat vackert nu också. Färger, färger,färger… mot den där blå himlen.

IMG_8061

Japp. Det är en fin tisdag idag.

IMG_8067

Vi ska vidare ner på stan, ett bvc-besök väntar. Och efter det; timmar av skrivande för morsan och bebbemys för pappan och Bulan. Lyckans ostar!

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4