..så tänkte jag ge er ett utav mina senaste pass. Med både en del ”gamla” övningar men också några ”nya”. Gammal för mig, kanske ny för dig. Jag tycker det är löjligt roligt att bygga nya pass. Och variation, är ju bra grejer. Ibland har jag idé-torka, då gräver jag i min lilla låda där jag har en maaassa gamla pass uppskrivna på post-it-lappar. Men i sommar, när jag haft en massa tid och dessutom velat göra Storan så älskande som möjligt till träning, så har jag spottat ut nya upplägg, som på löpande band. Här är det senaste, som jag smsade min älskade, alltid sannslöst efterlängtade, PT-klient härom veckan,

Ett höstigt 60/45/30-pass. Cirkel. 8 övningar. 3 varv.

Varv 1. 60 sek per övning / 15 sek vila mellan övningarna

Varv. 2 45 sek per övning/ 15 sek vila mellan övningarna

Varv 3. 30 sek per övning/ 15 sek vila mellan övningarna

  1. Knäböjshopp
  2. Hantellyft till sidan
  3. Lårcurl på boll
  4. Hantelcirklar
  5. Utfallshopp
  6. Rygglyft
  7. Upphopp
  8. Axel-övning, ”90 grader”

IMG_7163 IMG_7170 IMG_7171”Axel-övning, 90 grader”. (Som du ser, så vek mina spagettiarmar ut sig liiite för mycket på slutet. Som vaaanligt glömmer jag att fota övningar när jag är pigg och gör det istället alltid efteråt, när jag tokslut.)

Nåväl. Kör så det ryker!

 

Lycka till!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4