Och vissa gör det med stil…IMG_6696

Tack Niina för världens gulligaste tofflor. Liten är överförtjust!

Första oktober alltså.

Jag och Liten har varit ett väldans bra team. Både bestämt meny inför kalasmiddagen, bjudit in, grejsat lite inför, med sånt som går att förbereda redan nu. Och så har vi varit ute på långpromenad, med prinsen sittandes. Han älskar det där, att sitta och titta och hänga med. Vi tog svängen förbi affären också, postade ett par brev till såna vi tycker om, handlade lite, mötte gulliga ica-damen som numera känner igen oss och säger Nämen, är det Sixten som kommer! och sen gick vi hem igen.

Det är onsdagkväll, middagen är snart klar och jag tänder ljus, trots att det bara är vi här hemma. Liten bryr sig ju inte, precis. Men jag tar alla tillfällen för att tända ljus och göra det lite extramysigt. Dom här höstkvällarna är värda det, helt klart.
IMG_6699

Nu tar vi kväll. Förbenat skönt.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4