Håhåjaja, vilken dag det här är!!!

Torsdag, va?

IMG_8072_wm

Den här bilden är från igår morse, men jag lovar att jag tyyp är lika svettig nu som då, fastän jag inte sprungit intervaller. Kikar bara in här för att säga hej och att vi lever, och att det där sista känns i heeela kroppen och knoppen idag. Resten tar vi en annan gång. Nu checkar jag och S ut från allt strul och kaos, lämnar hemmet med mössa och vantar på, och drar ut på en sån där långpromenad, bara han och jag. Det är otrooooligt vackert ute.

IMG_8080Oooh som skenet kan bedra, alltså. Om jag nu inte vore en sån asärlig typ, som jag faktiskt är, så skulle jag ju lätt kunna skriva att ”Vi har en sån luuugn torsdag idag, tvätten hänger på tork och jag sitter här nyduschad, aaasfräsch och har faktiskt inte alls en enda kräka på kroppen….” MEN, nu är jag ju inte sån. Okej, det ser ju ändå fridfullt ut. Det är det väl också, på ett sätt. Men jag har stressat från att jag vaknade i morse. Och den där tvätten? Den har hängt i två dagar nu…..

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4