Det här har i mina ögon varit en optimal söndag.

Vi har verkligen behövt den här dagen. Veckan började så uppochner, typ ordagrant för Litenstackarn och sen känns det som om veckan har tuffat på, varit strulig och snurrig och gått i ett sånt tempo att det nästan varit svårt att hänga med. Så idag har vi dragit i bromsen och hållit oss på hemmaplan och myst och gjort sånt som är småtråkigt men bra. Tvättat, hängt, vikit ihop, lagt in, tvättat, hängt.. och. så. vidare. Och det har lagats mat inför veckan, dragits en dammsugare, skrivits matlista och storhandlats.

Och nu har mörkret fallit och jag sitter här rödrosig om kinderna, nyduschad och befinner mig i ett endorfinrus. Jag kan ha kommit hem efter min allra bästa löprunda någonsin, ja jag tror tusan det. Ibland går det bara så himla bra. Jag var tidigare idag aspeppad på att springa, men sen hann timmarna gå och jag hann bli både trött och springosugen och dessutom höll det på att bli mörkt och jag är mörkrädd. Men jag övervann allt det där och gav mig ut i elljusspåret. Jädrar så glad jag är över det! När jag sprang tänkte jag på det senaste året. Hur jag för ett år sedan var preggopreggo och beslöt springuppehåll. Att jag kämpade på och tränade hela preggoteten och har efter förlossningen liksom gått och blivit i nån slags himla formtopp. Hoppar och springer för glatta livet och lyfter min krallige lille plutt som om han vägde ett par kilo. Vilken han INTE gör, haha! Coolt. Nu väntar en vecka av träningsvila, så fint det känns att ta vila när man är på topp!

bild (1)_wm

På Stor-ica-selfie. Tummen upp på den säger Liten!

Just nu?

Disneys spotifylista går varm här hemma. Hakuna matata och Alla snubbar vill ju vara katt…Liten är överförtjust och älskar när vi dansar med honom. Söndagmiddagen, en nötstek som en låång stund gottat till sig i lergrytan tillsammans med massa annat gott, kommer att sitta finfint. Efterrätten är given. Det ligger en alldeles lagomstor bit cheesecake i frysen. Den, tillsammans med en massa bär, uppkrupen i soffan. Det blir ett bra avslut på den här söndagen.

Det är helt enkelt makalöst skönt med såna här dagar. På hemmaplan.

Att ha familjesöndag, alltså.

Ha ett gott slut på helgen!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4