Fredag?

IMG_8535

Så förbenat skönt att det är svårt att tro att det är sant.

Här vaknar vi med ett strålande fredagshumör. Vi har klarat så många saker den här veckan. Egentligen var ju veckans största mission att våga sova och vara hemma helt själv, från tisdag natt till fredag förmiddag. Men vi har tusiken inte hunnit tänka på att vara mörkrädd eller orolig över saker. Och det, har vi dom där äckelpäckena att tacka för. Åååh, taaaack äckelpäckena! 

Det är fortfarande superhurvigt väder ute och träden ser långa, smala, gamla och gråhåriga ut. Höstrusk, helt sonika. Men här inne spelar vi mys- och må-bra-musiken och ligger fortfarande och morgnar oss i storsängen. Tokigt, jag vet.

IMG_8499Det är ju så väldans skönt med nybäddat, alltså. Favoritleksakerna är framme. Och idag, ska vi bara göra så liiiite, liiite som möjligt. Äta frukost. Det är ju en bra grej. Så det ska vi göra. Och vänta på att världens mest älskade man ska komma hem. Det ska vi också göra.

IMG_8502

Önskar dig världens bästa fredag!

Kram/lillafrun & Liten

G-VMBJT57ZE4