Först och främst.

Om du är päron till en liten och är ute efter en sån där?

IMG_8033 En bilstol, menar jag. Steg ett är ju ett ”babyskydd”, för minpluttar. Men sen växer dom förbenat snabbt och vips är det där babyskyddet för litet och man måste införskaffa en ny bilstol. Vi köpte den här. En Be safe izi kid x3 isofix. Precis samma märke som på babyskyddet, då vi varit så himla nöjda med det. Liten tyckte i somras att bilstolen var rätt smådryg, blev varm fort och sådär. Den blev helt enkelt för trång och vi investerade i en större så fort han kammat in i viktklassen. Den här, den har utrymmet, ger möjligheten att se bra ut genom fönstret och dessutom går den att höja och sänka, beroende på om Minimannen tänker sova eller bara sitta och titta på världen. Huuur bra som helst! Från att i somras ha måstat plugga in alla Babblarnas stämmor och texter, så behöver vi nu inte roa ett endaste dugg. Han älskar den. Och vi, alla tre, är så himlarns nöjd över investeringen!

IMG_8034

Bäst i test! …Be safe. -Det viktigaste!

(Finns att köpa HÄR till exempel)

IMG_8024_wmLillprinsen, den bestämde, ger alla sina två små tummar upp! Bilderna är från måndagen för några veckor sedan. Då Minimannen blev Bulan under några dagar.

Japp. Det var dagens tips för den som är ute på bilstolsjakt till sin bebbe!

Annars?

Ptja. Det är tisdageftermiddag. Jag har sån träningsvärk att det är löjligt, håller mig iiin i det längsta från att sätta mig ner. Eller kliva upp. I övrigt; kommer Jag inte behöva prata i sömnen i natt, Men, ögonen har ju inte ploppat ut! (ja, jag hade tydligen sagt så i natt, när M lirkade ut tråkigboken ur min famn. Jag hade ju sagt att ”Jag ska läsa klart, om så ögonen ska ploppa ut”. Men så råkade jag ju somna, Du vet)Vardagsrummet har, till bara för en liten stund sedan, badat i sol och jag och Liten har suttit i soffan och drömt oss bort till Hawaii (med filten på och solen i fejjan, ja, då var vi där. Absolut!). Bilen har bytt om till vinterkläder och i köket står någon och snurrar pepparkvarnen, steker, gör röror av fetaost och soltorkade tomater, drar händerna genom håret och låtsas att han är Moberg himself. Rolig om ni frågar mig. Tusiken, vad väldans bra det är med en ’händig man’!

Vi hoppas på en god kväll. Ja, det gör vi!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4