Det är morgon!

Måndagmorgon närmare bestämt och smått ofattbart att det är början på ännu en ny vecka. Nu igen? Inte klokt. Och om förra veckan var en lugnare variant, så får vi äta upp det den här veckan. Familjepusslet är maxat med den ena som jobbar 6 av veckans 7 dagar. Den andra som promt bara måste börja tokläsa inför vad som känns som ett berg men som ju bara är en jädra (as-stor) prutt-tenta. Och så den tredje, som bara tar livet med ro och är världens skönaste människa. Minimannen, alltså.

IMG_9158_wm

Äsch. Vi börjar bli rutti på det här nu. Livet är i full fart och vi gillart! Dessutom varvas ju jobb och studerande med att bara mysa med bäbis, se på Pettson och Findus, träna, hela-familjen-mysa i soffan och sånt. Vi är noga med att ta hand om våra vardagar, minst lika mycket som helgerna. Helgen? Den sköter ju sig oftast alldeles prima, bara av sig självt. Vardagarna, med högre tempo och mer att göra, då får man vara noga med att hitta guldstunderna, uppskatta det stora i det lilla och det är ju just det som är vardagstågets charm, tycker jag.

Det är måndag, snön täcker marken och Jag och Liten ska kicka igång dagen med en långpromenad, bara han och jag. Vi har bytt till sitt-delen på vagnen nu och det är en hit!

Ny vecka, med en dag i taget.

Bring it on!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4