…inte-alls-någon-vanlig-vecka-vecka!

IMG_9718

Det är måndag idag. På så vis är allt som vanligt. Men vardagsveckan har bara tre dagar, för sen är det loooov. Egentligen kan man säga att vi tagit lov redan nu. Ja, jag och Liten alltså. Vi ska bara tentaplugga lite till, för att kanske ha någon chans att klara tentan på onsdag. Sen så, på onsdag, då tusiken är det lov på riktigt! Och det, ska bli så förbenat skönt! Troligtvis ska vi på äventyr också. Det kommer bli spännande, ujuj.

IMG_9728

Titta dagens himmel!

IMG_9721

Och dagens långrunda med vagnen är traskad! I strålande vackert väder. Så underbart!  Jag njöt så av att ha solen i ansiktet, för första gången på vad som känns som en evighet.

IMG_9725

Mysbäbis.

IMG_9726

Vi räknar ner, till något mysigt och efterlängtat. Ett höstlov. Och samtidigt räknar vi ner till toppen av berget… tentan. Håhåjaja.

Nätet har legat nere så det har minsann inte gått att dagboka förrän nu. Vi har haft måndag lääänge, länge. Som bäbis hänger man inte med på att man faktiskt får chans att sova en timme extra… tuur för morsan att mannen var uppe tidigt för att dra på jobb. Då fick han frukostsällis av bäbis, där i ottan. Och morsan fick ligga kvar och sova en liten extrastund. Guld värt!

Måndag. Vi börjar så.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4