IMG_9834

Så svettigt, så snuskig, med så hög puls. Så stark och glad.

Jag är så glad och nöjd över min kropp. Jag tränar inte för att jag vill träna bort något, fram något, lyfta här eller späka där. Jag tränar för att jag är så glad och tacksam över min kropp och för att den tar sig igenom en vardag med ett sjuhelsickes tempo, att jag vill ge den muskler och flåset, att fortsätta orka.  Den lyfter, konkar och bär. Dagarna i ända. Att gå och bära på en bebbe som för ett bra tag sedan passerade 10-kilosklassen, bara det! är ju ett träningspass i sig.

Men jag har inte ont i ryggen. Jag har inte ont i axlarna. Jag orkar leka med min son, lyfta han upp i taket och leka Karlsson på taket, precis som han älskar. Jag orkar. Och tanken är att orka läänge, länge till. Nu skulle jag säkert klara mig utan träning också. Jag är ju ung. Men jag kommer inte vara 24 hela livet.

IMG_9837

Idag fick jag och M ett bonuspass. Han fick plötsligt en lucka över dagen och kom hem och åt lunch och så passade vi på att träna tillsammans. Liten sov ute i vagnen, men vi förstod att han skulle vakna inom en snar framtid. Så vi drog av ett tabatapass i det galnaste tempot någonsin. Vi kände oss grymt starka och såklart möra efter gårdagen.

Åh. Jag uppmanar verkligen alla, alla att unna sig själv några träningspass i veckan. Många frågar mig men hur orkar du träna så mycket, när du har så mycket annat, också? Jamen. Det är ju dääärför jag orkar, säger jag. För att jag tränar. Det är jag bombsäker på!

Sen tycker jag såklart att det är roligt också.

Men, det är inte alltid för givet! O. Nej. Klicka HÄR och läs om hur jag kan resonera, med mig själv. Om motivation. Och så får man se bilder på en stor mage också. Ååh, jag blir tokig av dom där magbilderna!!!

IMG_9826

Idag har det grejsats non-stop. Liten har sovit extramycket idag, så då har morsan kunnat fejja på. Nu är packningen minutiöst förberedd, listan inför äventyret är nästan avcheckad. Kan liksom inte checka av allt förrän det är morgondag. Typ bäbis, han kan jag ju inte checka av att jag packat med förrän vi dragit iväg. Alltsåå… listor kan gå till överstyr. Det är tydligt.

Ikväll har vi haft mysigt besök av en vän vi inte träffat på länge. Så fint.

Nu kan det få bli onsdag.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4