Tjohooooo!!!! 

Alltså. Jag är så glad.

IMG_9855

Det här är så mycket mer än bara en tenta för mig. Jag har ingen aning om hur det gick, men det känns som att det kan ha gått vägen. Fy tusan så härlig känsla! Jag tycker synd om den stackaren som ska rätta mina svar. Jag skrev så mycket, så långa svar, så liten text. Gjorde verkligen mitt bästa. Ooh, skrivkramp. Det, var jag inte ensam om! Vi applåderade åt varandra, klassen menar jag, när vi gick ur tentasalen. Alla lika tomma i huvudena. Alla lika glada.

Jag ringde mannen. Han svarade och sa älskling, nu firar vi. Jag bjuder på lunch! Vi möter upp dig om en stund, Liten och jag! 

Så vi firade genom att äta god lunch, vi tre och ett gäng fina vänner. Satt länge och pratade och skrattade och sörplade kaffe. Och sen vandrade vi hemåt. Jag stack ut och firade med en springtur. Tom i huvudet, men så oerhört lättad. Sen har jag bara packat det sista och sagt till mannen tusen gånger att jag kommer sakna honom. Och nu är vi på väg.

Men alltså. Tenta-apan. Den är över!!! TACK för allt pepp. Ni är ju bara världens bästa hejjarklack! <3

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4