Måndag!

Vi rycker knappt på axlarna. Det är måndag, ny vecka, javisst! Men vi tänker minsann fortsätta holiday-livet en vecka till. Det, är så lyxigt att vi blir alldeles pirriga i magen av tanken.

Och inom 48 timmar får vi dessutom träffa den där mannen som vi så smått håller på att längta ihjäl oss efter. Och det, gör oss inte mindre pirriga i magarna! Vi har face-time:at varje dag och Sixten blir helt överlycklig när han ser sin pappa där i telefonen. Nu vill vi pussa och krama honom på riktigt!IMG_0053_wm

Medan vi längtar så startar vi en ny vecka; sitter här efter sovmorgon-ruffsiga i håret (ja, det är sant. trots att S inte har den tjockaste kalufsen, så lyckas han med morgonfrilla. fashinerande! morsan, morgonfrillan herselt, blir mycket stolt!), yrvakna, smågrusiga i ögonen och så himla nöjda över att bara vara lediga! Inga planer på några stordåd, med andra ord.

Det är måndag. Och vi fortsätter med holidaylivet. En vecka till.

Håhå, så uuuunderbart!

Önskar Er alla en världsfin måndag, vad än du gör. Lovar, jobbar, pluggar. Oavsett; ta hand om Dig.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4