Det är ju så speciellt.

IMG_0462

Varenda tillfälle av första, menar jag.

Första badet. Första gången han log. Första bubbelskrattet. Första gången han fick smaka på något annat än mamma-mat. Första gången han klarade sitta själv. Första gången han pussades tillbaka. Första höstlovet hos mormor och morfar. Och som igår; första gången han var ute i snön, med morsans gamla snow joggers på fötterna och var så söt att mamma-hjärtat fullkomligt svämmade över. 

IMG_0468_wm

Mamma! Vad är det här? Det går ju knappt röra sig med alla dom här kläderna på mig!? Och på fötterna, två klumpar som väger bly och är så lila att man får dåndimpen. Skor? Vad, är, det?

Typ så.

Jag var tvungen att sätta honom ner på backen en snabbis, för att föreviga sötheten personifierad. Några få sekunder bara, så inte lillrumpen blev kall.

IMG_0474

Prinsen njöt, sa inte ett knyst, begrundade bara. Jag visade honom snön och höll honom i händerna, vi gick myrsteg och det knarrade så mysigt. Sen gick vi till Boa, pappa-morfar tog fram lillpulkan och det, var ju en succé, alltså. Minimannen satt som Prinsen av Lillabyn. Nästippen blev rödare och rödare, och ögonen sömnigare och sömnigare.

IMG_0492_wm

Första gången han var ute i kallgradig vinter. Med snö under fötterna. I morsans gamla snow joggers. Och första gången han åkte pulka. Det är en ära och ynnest, det där. Att få vara med om.

IMG_0488

Livet har nya dimensioner nu.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4