IMG_0855Idag är det söndag och vi firar farsdag.

Min pappa. Han är den bästa pappan jag kan tänka mig. Att idag, få chansen att vara kramnära och kunna säga jag älskar Dig! och få det där svaret Tooo!  tillbaka, ge paket med tillhörande hjärtelapp till. Det känns fint, mycket fint.

IMG_3226

Han som är uppfinnarJocke, på riktigt och i livs levande format. Han som alltid fixar det varmt och gott i huset med sprakande brasa. Han som alltid är noga med att påminna sina döttrar och frugan om att kör försiktgt, det kan vara halka! Han som eldar upp bastun, tänder ”luktljus” och gör mysigt, för att han vet att vi älskar när han gör så. Han som spanar på julgranar från juli månad. Han som alltid är tokpositiv när resten av ligan kanske inte är det, till exempel när vi sitter i snöstorm mitt uppe på fjället, huttrar och fryser och inte ser tillstymmelse till sol. ”Om 10 minuter är brakasol, vänta ska ni få se!”. 

Han som gör allt för sina döttrar. Alltid lyssnar, hjälper till och finns där. Han som fick ett änglavaktande extraliv för drygt två år sedan. Han som jag vill ha som min pappa. Det, är min pappa. Och han är morfar till min son. Den lyckan. Inte klokt!

Och, det finns en till pappa i min närhet också.

IMG_0970_wm Han jag älskar så luften tar slut i lungorna, dom stora orden gömmer sig och jag nästan svimmar. Han, som är pappa till min son. Det finns ingen vackrare människa än han. Och jag är så evigt tacksam att han är Litens pappa och min man. Han är lugnet i stormen. Han håller om oss, skyddar oss och är tryggheten själv. Att se han och Sixten tillsammans, det är den vackraste syn jag vet. Älskade M. Älskade Sixtens pappa. Du är underbar. Grattis på din livs första farsdag! <3 .

Dom där två. Det är dom två viktigaste männen i mitt liv. Idag är det farsdag. Det, är deras dag. Och vi firar.

Kram/ Lillan/ Lillafrun

G-VMBJT57ZE4