IMG_1071

Idag är det mysmorgon deluxe som gäller. Vi vaknar hysteriskt grusiga i ögonen. Men det gör ingenting, vi kan vara hur trötta vi vill idag, för idag har vi helledig onsdag! Hooho!

Solen håller på att kika in genom sovrumsfönstret och det, är ju bara det en väldigt god start på en dag.

Dessutom!

IMG_1058

…Satte jag en deg i natt innan vi gick och la oss. Det där brödet jag allllltid tycker vinner och är det allra godaste. Nu vågar jag mig dessutom på att ha i större mängder grova mjöler, än i början när receptet var nytt för mig. Så massa grovt mjöl, minst en 3-4 morötter och en skvätt god olivolja. Det är mina nya knep till detta recept. Och använder du assistent; kör läääänge. HÄR har du resten av receptet.
Så, det är med andra ord en god start på dagen, på flera vis. Nybakt bröd… med smör och ost. Jag med min smör och ost, jag vet. Men vad vore livet utan god frukostmacka, helst nybakt, med smör och ost!IMG_1065 Favoritjuicen. Ägget.  Och favvogrötten (grahamsgrynsgröt). Och kaffet (!!!). Nomnom!

Så det är onsdag, alltså. Med lyxen att ha en helledig dag, alla tre tillsammans. Vi ska njuta!IMG_1067_wm

Lilla Mumintrollet, han grejar och grejar och mumlar något om att han håller på med yyyytterst viktiga saker! Det är därför han småflåsar med munnen och säger, ”lite” omedvetet, men ändå väldigt träffande; VA!? Va!? 

En onsdag med familjen. Önskar inget mer.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4