Åhå.

Vilken fantastisk fin kväll vi hade ute igår. Maten var himmelsk och vänner-sällskapet likaså. Skratt och samtal om nuet och framtiden. Spännande. Och Minimannen skötte sig alldeles strålande. Sov medan päronen åt och satt sedan satt sin medhavda matsäck och petade i sig diverse småbitar av sånt som han tycker är gott. En så, så god kväll! När kvällen började bli sen för en bebbefamilj, traskade vi från restaurangen genom snön som föll från himlen. När vi kom hem, kröp Minimannen ner i den där pyjamasen som är den stora favoriten just nu. Tvättas och används mest varje natt. Och sen..

IMG_1250_wm..bestämde dom där två sig för att minsann vara smakråden nummer 1 och 1, när det gäller mina nya ögon. Åh. Jag skrattade, om man säger så. Och blev varm i hjärtat. Dom där två tillsammans. Det finns inget bättre.

Och efter den där glasögonprovningen som gett mig skrattkramp i magen, så somnade vi.  Idag vaknar vi till lördag, efter en galet lång sovmorgon, vilket gör dagen lite upp-och-ner-vänd i känslan. Men det ska nog reda till sig, tänker jag. Så skönt med god sömn. M ska iväg på jobbuppdrag och jag och Liten ska ha lördag tillsammans. Snön faller fortfarande och det är så vitt, ljust och fint. Nu är den mer än välkommen, den där vackervita!

Lördag alltså. Planerna är ännu lite oklara. Precis som en lördag bör vara.

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4