Söndag!

Det känns längesedan, på något vis. Med söndag här hemma, alltså.

IMG_1335_wm

Det är så mycket söndag det bara kan bli. Utanför är det fortfarande tyst, tyst och vi har lugn morgon här hemma i lyan. Grötfrukost, tända ljus och varm kaffekopp. Efter frukosten var jag och Liten helt enkelt bara tvärtvugna att hoppa ner i ett bad, så vi har minsann hunnit göra oss rena och fräscha också. Nu leker bebben och pappan tittuuuut! och håller samtidigt på att klä sig för en tur ute i snön. Vi ska på söndagspromenad. Sen är jag är sugen på att baka idag, något extragott. Vi får se vad det blir. Jag behöver i alla fall en herrans massa choklad. Så en tur förbi affären får det också bli. I övrigt ska dagen innehålla så lite tempo som möjligt, planen är att bara ta det lugnt och ranta runt i långkalsong, typ så.

Näpp. Nu väntar mina pojkar på mig. Det blir en söndag i norrnorr, så skönt det ska bli!

Vill bara önska Dig en- God söndag!

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4