IMG_1839

I natt, när bäbis sov gott, jag satt och mumlade för mig själv att shiiit, vad bra SÅ mycket bättre var ikväll, och klockan höll på att bli midnatt. Då, kom han hem. Den där efterlängtade. Vi nattfikade och myste till det lite extra genom att öppna pepparkakspaketet vi köpte förra helgen men aldrig öppnade. Själv hade jag suttit och varit sugen på pepparkakor hela kvällen, men ville vänta tills M kommit hem. Och ooh.. jag älskar kryddiga, köööpta pepparkakor. Mammas slår alla, såklart. Men såna där köpta, kryddiga…såå, så gott!
IMG_1855Så, där satt vi och tittade på varandra med sömn i ögonen. Sörplade kall mjölk och åt pepparkaka med ädelost på. Så vansinnigt mysigt.

Och idag?

IMG_1894

Idag har vi söndag. Jag vaknar med världens träningsvärk och känner mig omåttligt glad över dagen, det är en ohyggligt sedan länge-efterlängtad sådan. Vi ska iväg på utflykt och jag ser så fram emot det.

IMG_1898
IMG_1897

Ute är det kyligt och kallt och vi kommer behöva klä oss väl.

IMG_1883

Det har snöat lite under natten och är sådär vitt och fint. Vi ser fram emot några timmar bland hemstickat, kokta karameller, julkransar, värmande eldar, kanske tomtegröt? och bara en fin stund med familjen.

Önskar Er en underbar söndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4