IMG_1949

Idag är det han och jag.

Och jag längtar efter att vi ska klä på oss och gå ut på en redigt lång promenad. Med en gårdag som var fylld av plaskblöta och spöspöregn, så var det inte många minuter av friskluft som inmundigades, något vi är väldigt ovana vid. Så idag, är vi så sugna på en lång traskar-runda med vagnen. Vädret? Ja, det är sig likt, men nu struntar vi i det.

Men vet Du! Jag glömde ju att berätta det igår! –jag klarade tentan! Förstår du, vad skönt? Jag är så himla, himla glad och tacksam. Tjoade rakt ut när jag såg resultatet. 

IMG_1943_wmTisdag, alltså.

Vi ska ut i friska luften.  Sen har snurrmorsan råkat missa, gång nummer två på alldeles för kort tid, att mannen visst jobbar långdag och inte alls kan vara hemma med Liten på eftermiddagen. Så. Liten har lovat att vara en ovärderlig side-kick i skrivandet denna dag. Jag tror det blir bra.

Och senare, så ska du få ett braigt dagboksinlägg. Ja, om man är ute efter vad inlägget handlar om, alltså. Då, är det bra. Annars kanske man inte bryr sig så värstans…

Allt gott till Dig!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4