Vi tittar på varandra

..med utvilade men ändå småtrötta ögon. Idag skiner solen (hurra!), vi har startat dagen med en om möjligt, olagligt lång sovmorgon. Tur att det inte finns några regler för sånt där! Liten somnade om och somnade om och somnade om, mamman också. Håhå, så skönt. Vi var uppe lite sent igår (bäbis-mått mätt),  jag har så svårt att lägga Minimannen när han är på partyhumör och till exempel helt plötsligt kommer på att hans tunga inte riktigt ryms i munnen och därför gjorde alla möjliga roliga miner som jag och M höll på att kolavippa åt. Så, ja. Vi sov i kapp nu på morgonen, helt enkelt.

IMG_2101

Och nu väntar frukost. Och sen är det bara, bara onsdag. Vi ska ingenstans, har inga tider att passa. Det enda vi vill, är att ta oss ut i solen. Och det ska vi nog lyckas med!

Önskar Dig en fin onsdag!

Kram/lillafrun