god morgon! 

Tänk att det redan är torsdag, va. Inte klokt och knappt så man tror att det är sant. Något annat man knappt tror är sant, är att jag verkligen längtar efter att uppsatsskriva idag. Ja, dels har vi ju väldigt trevligt, alltid. Men jag är så förbenat peppad på att bli klaaaar nuu och i tisdags liksom rasslade det till och det där ljuset i tunneln, som varit så långt borta, skymtar. Ja, det bländar mig nästan nu. Okej, i vanlig ordning svävar jag iväg. Det är väl en bra bit kvar, men! Jag väljer att vara überpepp, tycka att det bara är en ganska kort bit kvar, det blir så mycket roligare då, tänker jag.

Men innan jag sticker iväg så har vi världens mysigaste torsdagsmorgon här hemma tillsammans. Vi sitter med morgonfrillorna på snedden och sörplar kaffe och petar i oss små mackabitar och så längtar vi till kvällen, när vi ses hela lilla klanen, igen.

IMG_2198

En bild från gårdagens fotosession. Minimannen satt där, med fötterna i den position han ofta har, och undrade vad i hela friden jag höll på med.

Önskar Dig en finfin torsdag!

 

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4