Håhå så klart jag ser nu, alltså!

Mina nya ögon sitter på och helt plötsligt är världen klar. Eftersom mannen är på jobb, jag inte vill ta någon himla spegelbild på mig själv och Liten mest vill äta upp kameran, så har jag ingen som kan bränna av ett snabbt foto. Annars hade du fått sett mig; Rutger den andre.

Nåväl.

Efter lunch drog vi iväg. Och nu är vi rödrosiga om kinderna, efter vårt äventyr fram och tillbaka ner på stan. Det är så mysigt att gå på stan när det är fredag. Men kära nån, så man kan svettas i dunjacka när man ska gå ut och in i affärer. Typisk julklappsletarsvett. Men nu börjar vi bli rutti på det där med stadstripp bara morsan och Liten. Vi teamar bra liksom. Och idag prickade vi av ett par juleklappar till.IMG_2277

Något annat vi nu är rutti på, Minimannen och jag, det är att hänga själv utan pappan. Jag och M har gått om varandra en hel del denna höst, eftersom vi kombinerar jobb, med skrivande, med bäbis. Vi längtar ofantligt mycket till om några veckor när vi ska åka söderut för jullov. Så många dagar att det kommer kännas som oceaner av tillsammanstid. Ja, som vi längtar.

Tills dess har vi det gott här också, i vår lilla lya. Just nu ser vi på Pingu och jag skrattar ihjäl mig. Liten undrar mest varför jag klätt ut mig till Rutger och försöker ihärdigt att dra av mig glasögonen..

Trevlig helg önskar vi Er!

 

Kram/lillafrun och Liten