Så var det lördag, då.

Och vi har sovit så tungt att kroppen fortfarande känns avdomnad, liksom. Jag och M klev upp och åt frukost tillsammans, bara han och jag. Vår sjusovarbäbis sov vidare. Så mysigt att sedan gå in i sovrummet och möta den där varma, nyvakna, morgonfrille-ruffsiga bäbisen.

Med risk för att vara tjatig, men det här med bäbis…. jag älskar det!IMG_2360Utanför ser det ut att vara ett helt makalöst lördagsväder. Ett gemensamt beslut är taget; vi skjuter på lussebaket till i morgon när pappan är hemma, så får alla vara med, vilket ju är det allra, allra mysigaste. Jag och Liten ska kanske hitta på något annat pyssligt, bara vi. Jag är fasligt pysselsugen nu. Men ut ska vi, det är vår högsta prio. Frostiga träd, isblå himmel och sol. Det får man bara inte missa!

Lördag. Stjärnan lyser fint, favvogröten ligger i magen, älskade mannen är på väg på uppdrag och jag och Minimannen ska njuta av sol, frost och pyssel, här hemma. Precis så.

IMG_2372

Må så gott idag!

 

Kram/lillafrun