Det har varit en så, så vacker lördag idag. Titta!

IMG_2377
IMG_2380

IMG_2379

Frosten gör det magiskt, tycker jag. Sådär så att man bara måste stanna upp, andas, titta och beundra. Och ta bilder, förstås!

IMG_2388Och ser du? Där, på andra sidan? Det är solen.

Jag och Liten vandrade en skön långpromenad tillsammans. Gick förbi affären för att köpa grötris och ett par hekto julskinka i charken. Första adventsfrukosten verkar lovade, må vi säga.

Sen har vi svajsat på här hemma. I tjocksockar och långkallingar. Pysslat och gjort julgodis.  Himmel så mysigt vi har haft tillsammans.

IMG_2411_wm

Dom där vita korvarna, något på väg att bli bland det godaste hemmagodis jag smakat. Japp. Jag har tjuvsmakat! Du ska få recept, jag lovar.

Jag kan ännu bara fantisera om hur det kommer vara om ett år, eller så. Då kommer han kunna vara mer ännu mer, Liten alltså. Inte bara sitta bredvid i sin tripptrapp och se på, äta slickepott och säga MA-MA! VA!? . Bara det, är ju helt underbart mysigt. Så hur ska det då inte vara om en tid framåt…

Jo, och så var ju adventsljusstaken  tvungen att få komma fram också. Jag har fantiserat om en ny, en sån där som är fyrkantig i glas. Men så blev jag snål och jag och Liten drog ner i källaren istället. Rotade fram våran gamla, vanliga som vi fyllde med mossa och en himla massa röda pluttar. Vi kände för röda pluttar i år. Det märks.

IMG_2437

Liten hade full kontroll så morsan gjorde rätt.
IMG_2440

Och jo, den blev ju rätt söt ändå!

Älskar känslan av att vara nöjd med det man har. Tacksamhet. Så skön känsla.

Jag är ju en sån som älskar att shoppa och ha mig. Något nytt är ju alltid kul. Men jag kan faktiskt vara precis tvärtom, också. . Det är jag glad för.

IMG_2425

Vips föll mörkret i en rasande fart. Vi körde lekrace på golvet tills vi blev så trötta att vi var tvungna att slå oss ner på storsängen. Liten sover och jag dagbokar. Och nu är det bara tre sketna timmar kvar, tills M kommer hem. Hurra för tidig sändning idag! Hade såklart önskat ha honom hemma hela dagen. Men man får vara glad för det lilla, visst?

Den som kan vara glad för lite, får vara glad över mycket. 

IMG_2427

God kväll! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4