IMG_2566

Så var det tisdag.

Håhå, vad jag har sovit i natt. Somnade med friskluft i lungorna och med känslan av bomull i magen, efter den varma chokladen som vännerna bjudit oss på under kvällen. Och med en bäbis som sov tätt, tätt intill, så somnade jag så gott. Att sova bredvid bäbis är så himla, himla mysigt och ofta väljer jag att ha honom bredvid mig i sängen. För att jag vill ha det så. Mannen också. Vi ligger där, som dom tre musketörerna, nära, nära varandra. Och igår, somnade vi tidigt också. Ingen duracellkanin sådär mitt-i-natten-sent. Tack för det!

Jag älskar den här tiden på året.

Med dom där småsakerna som förgyller varje dag; tända stjärnan i fönstret, känna doften av kanel från dom tända ljusen, se på julkalendern, när tuppen precis vaknat. Sitta där i soffan, inlindad i täcket och gäspa. Påta på i hemmet och dona lite extra. Den här tiden, innan jul, är så fin, tycker jag.IMG_2571

Sådär såg jag ut igår. Halsduk och mössa, Lindex. Tröja, Bondelid (MQ). Jeans, Gina tricot. Skor, Canada Snow (Scorett).

Inte klokt så konstig tisdag det är. Vi är hemma alla tre nu på morgonen och ska så vara hela förmiddagen. Vi ser på julkalendern, äter frukost och njuter av den lugna morgonen. Värsta lyxen med tillsammans-förmiddag, såhär! Det ska firas med en gemensam långpromenad, om en liten stund. SMHI surrar om snö idag. Det ser vi fram emot!

 

Det här blir en bra tisdag, det känner jag på mig!

Allt gott!

 

 

 

 

Kram/lillafrun