Åh jag känner mig så fantastiskt nöjd just nu!

Dagen har varit småkaosig. Jag, Liten och kompanjonen satt bland annat i ett skypesamtal med min handledare för ex-arbetet, här i eftermiddags. Tänk dig själv; en snart-9månaders som inte aaalls hade lust att sitta still och prata om hur vi kan vässa vissa formuleringar i arbetet, men som ändå var tvungen eftersom hans morsa var tvungen till det. Liten satt där och vinkade och vinkade och skrattade tillgjort och sen blev han tvärless. Men i alla fall.
I eftermiddag har jag lekt detektiv. Efter en julklapp som är tänkt att Liten ska få, men som nu helt plötsligt visade sig tvärslut. Men så kom jag  i kontakt med några som verkligen valt rätt yrke, var hur serviceminded som helst och vips har vi nu något på väg på posten, som för en stund sedan sågs som omöjligt att få tag på innan jul. Hurraaa! Därav min nöjdhet.

Och!

Nu är det fredagkväll och familjen är samlad. Surdegspizzan i ugnen är snart, snart klar. En sån med extra allt på. Och mannen har kommit hem med fredagsblommor och burit julklappar bakom ryggen med stränga direktiv om att älskling, titta bort!! 

IMG_2762

Minimannen är en riktig busunge. Han ääälskar när morsan jagar honom och säger nej, passa! Nej, höörredu! Stanna! ….. på bilden, från idag, har han prånglat upp träningsgarderoben, står och mumlar viskande för sig själv och försöker ta ut vikterna. Livsfarligt.

Det här är en fin fredag, sannerligen. En alldeles ohyggligt bra start på en helg.

Önskar Dig en mysig fredagkväll och en trevlig helg!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4