IMG_3113Åh, det är torsdag, redan!

Vi fick ett ryck och inför-helgen-städade redan igårkväll. Så vi skulle hinna njuta av allt som hör det till, innan vi ska trassla till hela lyan och packa och åka härifrån.

IMG_3111

Det är bara så lite kvar nu. Idag och imorn. På lördag är stora packar-dagen. Sen åker vi, på söndag. Jag har i huvudet redan tagit lov. Skrivit listor som börjat gå överstyr. Jag målar upp julen i bilder, i mitt huvud. Nu vill jag bara sätta igång och göra verklighet av det. Åka dit jag älskar att vara. Göra jul, pyssla, baka.

Det är ofta så jag gör. Ser bilderna framför mig, hur jag önskar ha det. Sen så försöker jag få det så.

IMG_3109

Men i alla fall.

Det är torsdag idag och vi är fortfarande hemma i lyan. Vi har startat dagen under täcket i soffan, tittat på julkalendern och ätit frukost. Och nu, ska jag iväg på ren och skär mamma-lyx. Jag älskar att gå på salong och färga ögonfransarna och bli lite extra ompysslad. Det händer, typ aldrig. Denna höst har varit crazy bananas och inte alls givit någon lucka för såna saker, precis.

IMG_3112

Nu är vi tusiken snart i mål. Och idag, kan vi nästan hissa flaggan. Ja, i alla fall unna sig en tidig morgon-halvtimme, innan näst sista skrivpasset, att gå och få ögonen att se lite låtsas-pigga ut,  lyxa med lite ego-mama-tid och njuta av känslan att ha så himla lite kvar.

IMG_3115

Må så gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4