Idag är det julafton.

IMG_4045

Livets julafton. Min allra första som mamma. Så fantastiskt.

Och jag vaknar för första gången i hela mitt liv, inte hemma hos mamma och pappa. Jag vaknar tillsammans med min egna lilla familj, i ett hus jag älskar. Utanför är det så, så stormigt av snö. Det har fallit mängder, bara senaste dygnet. Vinterlandskapet är mäktigt nu.

Uppesittarkvällen igår var i toppklass. Jag och Storan målade naglarna juligt röda (FEM varv, jag höll på att smälla av innan vi var klar. Hann dessutom bara hem och bäbisfixa lite så var det ränder i lacket. Vem bryr sig? Jag är bebbemorsa OCH jag har aldrig haft såhär stiliga julenaglar!) och vi åt så gott, spelade bingolotto (jo,jo!) och njöt av en lugn kväll tillsammans. Det enda besvärliga, var snön som låg som ett tjockt, tjockt moddtäcke och gjorde att vi fick arbeta en stund för att ta oss ända hem. Det var skönt när vi lyckades, om jag säger så. Jag är oerhört oförtjust i att fastna med bil, mitt på vägen, mitt i natten, med bäbis och allt. Men det gick ju bra till slut. Pirriga i magarna (mest jag, tror jag) la vi oss och slockande på sekunden.

IMG_4072

Och idag, är det julafton.

Jag ska njuta av varendaste sekund. Första anhalt, är julefrukosten här hemma i mitt hemmahemma. Liten charmar världen, utklädd i tomtedräkt och mitt hjärta smälter.

Från hela Lilla familjen, till Er alla; en riktigt

IMG_4071_wm

God Jul! 

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4