Håhå, det gick inte i år heller.

Jag klarar helt enkelt inte av sådär mycket folk, på samma yta, i en oändlig röra och stress. Jag blir veligare än någonsin. Blä. Så fascinerande hur slut man kan bli av några få timmar, av något så oviktigt. Nåväl. Liten fick ett par ursöta pyjamasar (senast inkomna, jag säger ju det.) i alla fall. Han, var så överlycklig av att se mamma/maten när jag kom hem och dom där kramarna han ger är dom bästa jag vet. Nu landar vi i Mäjadalen. Ska äta middag tillsammans och bara ha en lugn kväll.

Och titta här

IMG_4387 IMG_4392 IMG_4389Det är så sagolikt juligt och fint här hemma hos Storan med familj. Bara pepparkakshuset är en fröjd att titta på.

Fredag är det idag, va? Annandag jul. Mellandags-rea? Bara skit. Hemmakväll i Mäjadalen? Topp.

Ta hand om Dig!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4