Det var sån mysig kväll hos svärisarna igår. Och när klockan började närma sig natt så traskade vi hemåt genom det lite småförsiktiga snöfallet. A och J, ”Lillasyster och Lillsvågge”, anlände och vi påbörjade nattens projekt; göra efterrätten till nyårsafton. Vi alla var såklart trötta och det hela pågick i ett endaste asflabb. Så himla roligt. Att skratta alltså! Ha, ha.

Till slut var vi färdiga och klockan var en bra bit efter midnatt. Men då hade vi hunnit nattfika tillsammans också och smitt planer inför nyårsafton.

I morse, när väckaren ringde strax efter 06, så var det stora grushögar i ögonen. Jag och Liten tog vår packning och hoppade i bilen för en tidig,tidig morgontur. M skjutsade oss till Litens mormor och morfar och själv tog han kosan och åkte norrnorrut för ett utav julens få undantag från ledighet. Medan pappan är på uppdrag så ska jag och Liten mysa här hemma i lilla byn. Det första vi gjorde när vi kom hit, var att dyka ner i soffan under ett stort duntäcke och somnade bums. Nu har vi ätit god, god frukost och myst lite till under täcket, framför en sprakande brasa.

Idag är det årets näst sista dag.

Vilket år det har varit, alltså. Makalöst, på många sätt. Jag ska nog ta mig en tillbakablick. Blicka bakåt för att minnas, begrunda och filosofera. Och sen blicka framåt. Pepp, på den!

IMG_4619_wm

Jag har skön träningsvärk efter gårdagens pass och ser idag fram emot en skön promenad runt tommelmon med Minimannen i vagnen. Som du ser på bilden är Liten också en träningsälskare! Han ska vara med på allt och tycker det är oerhört festligt när mamman och pappan står och hoppar och ser tokiga ut, där mitt på golvet. Åh, nu fick jag en sån där jag-älskar-att-vara-mamma-dusch över mig. Det är så jädrans roligt!

Ha en god nästa-sista-dagen-på-året-dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4