Så var det kväll igen.

Svisch har den här dagen sagt och nog är det småskönt att återvända till lite rutiner och sånt. På förmiddagen drog M och handlade, Liten sov och jag jobbade på med monstertvätten. Jag och mannen hann även med att träna tillsammans. Ett tufft pass med både svidande muskler och pulshöjande övningar. Bland annat denna, lite småkluriga och roliga, övning gjordes.

Rak planka med pik, på pilatesboll.

IMG_4982

Hitta balansen.

IMG_4977

Stå i rak planka, med raka armar.IMG_4980

Hitta dina inre magmuskler och skjut dig och bollen bakåt.

IMG_4981

Därifrån laddar du för att ta dig upp i en pik.

Rulla sedan bollen tillbaka i startläge. Rak planka, skjut dig bakåt och till sist upp i en pik. Om och om igen.Jo, jo. Den är lite småklurig den här. Jobbig, men väldigt rolig och den svider så gott. Dessutom behöver man ju inte göra på allra svåraste vis direkt. Att bara stå i rak planka på pilatesboll är en urbra övning!

I eftermiddags drog mannen iväg på uppdrag. Och vi, jag och Minimannen, klädde på oss och gick ut i snövädret. Så var vi tillbaka i mörkret igen….det märks faktiskt väldig skillnad här och 40 mil söderut, på ljuset alltså. Men! Jag tror tusiken att det kan ha hunnit bli liiiite, liiiite ljusare. Den tjurige optimisten i mig, säger det! När vi kom hem efter vår promenad och virvelvinden sov igen, lagade jag Minimannen-mat. En kycklingrätt blev det att frysa in i portioner. HÄR är en sida vi brukar ta inspo från!

Nu ska jag och Liten ha mysig kväll tillsammans. Läsa knacka på! och vandra mellan rummen (läs: Liten kryper i räserfart och vill att jag ska jaga honom. Han tjuter av skratt och det smittar såklart av sig). Men först ut står ett bad i badkaret. En favoritsyssla vi har tillsammans, Liten och jag. Så bättre kväll kan vi knappt tänka oss! Bara pappan som saknas.

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4