IMG_4226

I precis, precis den där mysdressen svajsar runt här hemma nu.

Vi har tillsammansledig onsdag idag. Och det slår mig, att precis lika drygt och tråkigt som det kan kännas när M drar iväg en lördag. Precis lika underbart är det när vi får en hel fredag, måndag eller som idag -onsdag, tillsammans. Dagarna spelar ju egentligen ingen roll. Okej, ibland spelar det roll. Men som idag, lill-lördag, känns det så lyxigt att ha en ledig dag och jag njuter så det står härliga till.

Så vi halkar tillbaka i jullovs-mode igen. Vansinnigt skönt! Vi går i mjuka kläder. Äter frukost en lång stund och sitter och tittar på vårt älskade yrväder. Det bara lyser bus i ögonen på honom. Men nu har första bensintanken för dagen tagit slut, så härnäst väntar en långpromenad för föräldrarna och en långvila i vagnen för lille Minimannen.

IMG_4220

Jullovsbilder. På mysdressen, från Lindex. Så förbenat skön och dessutom fin med guldiga detaljer på brallan och små guldiga pluttar på tröjan. Väldans fancypancy!

Önskar Dig en fin onsdag!

-det är många som jobbar sin första dag idag efter ledigheten. Hejja på!!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4