God morgon lördag! 

16012015-IMG_5531_wm

Sitter här och sörplar kaffe och är så mätt att jag storknar. Brakfrukost deluxe, här idag. Så lyssnas det på ring så spelar vi! och tittas ut genom fönstren och konstateras att det är så vitt, så vitt.  Vi har sovit som prinsar och prinsessor hela högen i natt. Liten somnade strax innan 20 i går kväll och sov till tolv timmar senare. Han kan det där med att sova, vår Miniman. Galet lyxigt för oss päron.  

Kvällen igår?

Så himla god. På alla sätt och vis. Vi åt ryggbiff till varmrätt. Med rostade rotsaker och tzatziki till. Till efterrätt gjorde vi gino, på vårt vis. Vitchokladgratinerade hallon med vaniljglass. Löjligt gott. Och det var så mysigt, att bara vara jag och M. Under en tid nu har Minimannen liksom vänt på dygnet lite (typiskt jullov). Kunnat vara uppe med oss om kvällen och sovit till tio, liksom. Men nu när S är en liten virvlande virvelvind hela dagarna, tycker päronen att det är skönt att få lite lugn och ro och E- och M-tid där på kvällen. Så nu är dygnet åter vänt, till ett passande för en 10-månaders, och det känns så fiffigt; vi hade liksom date igår, jag och mannen, men ungen låg och snusade i rummet bredvid. Jag tycker om den där tumanhandtiden med M, men vill inte vara från Liten. Så dessa kvällsstunder, är guld värda och helt perfekta.

16012015-IMG_5595

Hallon och vit choklad. Bättre kombo får man leta efter!

Nu ska vi ut i den vita vintervärlden. Snö, bra fräsigt alltså!

Ha en god lördag!

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4